16. srpna 2008

<3 REPORT

Ráno zmatek, že jsem málem nestihla žluťáska, ale cajk! Už trůním na sedadle 28, vedle mě týpek, co pořád volá (zřejmě) matce ("No už sme vyjely z Plzně.." .. "Teď sme kousek za Plzní, tak pět minut" .. "Jsme na dálnici noo..") :D A timhle stylem celou dobu :D Nasazuju sluchátka a nechávám se unášet reinkarnovanou skupinou A-Tak (Óčko ZLO!). Stewardka, který rozumim každý pátý slovo, mi cpe MF a odpornou čoko. Ale aspoň něco, když nic, ne?!


Díky zácpě na dálnici mám zpozdění, ale i tak si neodpustim příjezdový číbuk. Rande ve 12:15 na Můstku u mapy rozhodně není ve 12:15, ale asi o milion let později. Setkání ale proběhlo, což by nás mělo přece těšit. Mohla jsem se ztratit, třeba! Anebo Džína, ale tak je natolik zpražovaná (jakože se v Praze už tak dokonale vyzná), že u ní to nehrozí. Jenom já sem takovej debil :D Málem ale srazovala s dívkou, co měla taky sádru.. ach, jak to mate :D Cestou z metra potkávam toho trapáka z VV3, co se zaplet s tou trapkou z VV3. Nejen ty, bitter, potkáváš slavné.

Dokonalý Pražandy, kterejch se ptá každej na cestu. Ó, jsme důležitý jako kari omáčka na čemkoliv <3 Krutě výstavní HapinessPlacka a Tužka s krávou nebo nevim s čim, ale ňufózní :) .. Že se skoro ztratíme na letňanský zastávce ovšem nemůže nikoho rozhodit, protože pořád je tu můj skvělý orientační smysl! Cájk! Nebejt jeho (a taky toho busu oblepenýho ze všech stran nápisem OC Letňany, smích), nastoupily bysme úplně na opačnej spoj vedoucí úplně opačnym směrem.. Krokodýl, co není krokodýl, ale pak zas jo.. Gin&Tonic, ledový kofí, policajti, co si myslí, že jsme trhlí (jak na to přišli?! my zrovna!? smích), focení s Olotkou a čibukpauza.

"My sme se tak zakecaly, až jsme to přejeli!" LOL.. Nejluxusnější oddych a válení na Karláku. Ve stínu pod stromem fotíme emařský vytlemený fotky, který ve výsledku vůbec nejsou emo, muhehe <3 To bylo zřejmě Olotkou, jelikož ta je tak rozkošná, že za žádných okolností nemůže bejt emo. To by ano nešlo!:) Nescafé tým a hrnečky se 70kou, né 7čkou <3.. (To neva, že ho máš rozbitej, střepy si schovej na památku. Až přijedeš, udělam ti kofí do toho mýho, fňuf).


Cesta na Dejv
ickou, už žádný zmatky, že něco přejedem.. ("Dejvická. To ještě nutně nemusí znamenat, že jsme v Dejvicích!":D).. Sraz s Mortim a ujetýma Polákama, co vypadaj jak z plastu a ještě ke všemu jak vydloubnutý z adventního kalendáře, LOL. Cesta do Billy (ZLO!), další nákup. Kterej byl tentokrát beze mě. Mírná agrese, ale už nakupujou. Týpek se mi ptá na oheň a dokonce mi ho vrátil, Pražani nejsou ještě tak zkažení.. (ikdyž sem myslela, že než mu ho podam, tak mi zastřelí :D). Tuny piv, čipsý, tonic a citróny <3


Zážitků z bytu moc a moc! Povídání na balkóně, pokémon a biorajče (protože je zelený! smích) taky na balkóně, kytarový sóla, debilní hra s trapnýma pravidlama a navíc bez pointy, SCHOD!, fotky, fotky, moc fotek.. Šíša bez hulení, Amélie zesPlzně, premiéra u BlackBooks <3, barmanskej velevýtvor aneb pijem sami sebe <3, kytara podruhé, zpívání a trapnost situace nejvyššího stupně. Jak já bych vám ráda povídala, jak to bylo skvělý, ale nebylo. (Neboj, ňufe, tys to zachránila, ale jinak..?! :( nonic.. radši) Připadala sem si divně, hodně divně. Čímto? Vím, vy nemusíte.


Ranní hyperaktivita nevím čím způsobená mě vymrštila do nadlidských výkonů + ímou self(š)mejd foto. S pouze jednou funkční rukou provádím očistu, meju a zklízim nádobí, a tvořim pro všechny čaj (nejvíc nejlepší!<3).. Waa! Cestou na bus déšť i Barbora Tachecí, smích, co si kupovala máčka(má styl, to jo!). Džínin premiérový Zličín, koupení jízdenky u fešnýho studentagencymena a odjezd ňufíka na Čerňák, kde to pro změnu neznám já. Poslední muckovní ímou zličínská fotka a pusina.. A už mizí v nedohlednu podzemky.








Nezáviďte, to je hrozná vlastnost!:)


8 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

No to zní celý ňufózně, až závidim. kočky:)) pěkný fotky

Džína řekl(a)...

Já si musím sama sobě závidět ten den. A střepy mám schovaný, zítra jdu lepit, protože to je náš památkovej a druhá společná věc + dalších milion, který máme společný. :-*
A Ty sis divně připadat nemusela, co mám asi tak říkat já?! JÁ? Pakózně jsem si připadala. Ale teď už víš jak CAAAAJK! :) A víš co je nejlepší, že máme rády samy sebe, nejvíc na světě! Džin bez toniku a citrónů by prostě nebyl Džin, a to samý je s Džínou. :-*

myška řekl(a)...

Citróny nejvíce! Ách! Jsme narcistní, jen co je pravda:D

syt řekl(a)...

Takže, za prvé čokoláda ve žlutym mi chutná, za druhé tu kachničku mám taky :-P, za třetí Praha je divná a člověka tam pořád někdo obtěžuje divnýma otázkama , např. kde je opravna obuvi v angličtině, popř. se vás snaží okrást na Florenci a cestou metrem na Zličín znovu... A taky mě sere to "zes Plzně" nevím, kterej debil to kdy kde řekl, ale tady se to, sakra, vůbec neříká a je třeba to všem tlouct do hlavy, jsem pro udělat veřejný internetový protest proti "zes Plzně" za účelem očištění opravdu používaných divných slov Plzeňáků! :-DDD

Džína řekl(a)...

Jsme nejvíc v cajku! :D

to Sytarja: Nééééé, zes Plzně miluju! :D

syt řekl(a)...

Džíno tak měj ráda třeba TUTO :-D Nebo vošouchy! :-D

myška řekl(a)...

to Syt: To má ráda taky:D i pangejt :D:D

Džína řekl(a)...

Co je to vošouch? :D